23 Temmuz 2008 Çarşamba

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yaz Sezonu

Çok Güzel Hareketler Bunlar yaz sezonu gösterimine Çeşme CeCe Bar 'da devam etmektedir. Her cuma ve pazar günleri çeşme 'li tatilcileri serin çeşme gecelerinde güldürmeye yaz sezonu boyunca devam ediceklerdir.Kış sezonuyla birlikte tekrar ekranlara dönücek olan BKM Mutfak ekibi bu arada film çalışmalarınada yer vericekdir.

Severek izlediğimiz "Çok Güzel Hareketler Bunlar"

Severek izlediğimiz "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ın 4.bölümünüde izledik."Çok Güzel Hareketler Bunlar" 4. Bölüm ve genel olarak programla ilgili yorumlarınızı 5. Bölüm 'den beklentilerinizi, oyunculara mesajlarınız ile performans değerlendirmelerini bu başlık altında paylaşabilir."ÇGHB" 5.Bölüm 25.Haziran çarşamba 22:45 de.

6 skeç ile ekranda olacak

BKM Atölye öğrencileri bu hafta yine kendi yazdıkları 6 skeç ile ekranda olacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın 5. Bölümünün ilk skeci “Doğumgünü”… Gecenin diger skeçleri ise “Yeni Rakı”, “Apartman”, “The Ayırıcı”, “Zirzübi ve “Hırsız”… Kimi skeçlerde yepyeni hikayeler kimilerinde ise, daha önceki haftalardar tanıdığımız kişilerin yeni macereları ekranda olacak